Zaznan profil slovenskih politikov po prvih soočenjih

Zaznan profil slovenskih politikov po prvih soočenjih

15.11.2011

V četrtek, 10. novembra, so se začela prva volilna soočenja. Za vse, ki spremljamo raziskavo percepcije, je bilo veliko vprašanje, kako bodo soočenja vplivala na zaznavanje politikov.

Je moč v enem dnevu spremeniti percepcijo znamke? Lahko volilna soočenja spremenijo naše videnje politikov in naše prepričanje, ki ga o njih imamo, in v kolikšni meri?

Kako se je spremenila moč pozicije politikov? (Rezultati četrtič)

Strinjali smo se, da bi se znal gospodu Virantu zaznan profil najbolj spremeniti. Zakaj? Zdelo se nam je, da je njegov profil najbolj 'na udaru', saj je bil pred soočenjem zaznani profil gospoda Viranta izredno pozitiven. Naše domneve so s svojimi prvimi komentarji potrdili tudi mediji, ki so – če povzamemo – nakazali: Virant je razočaral, Pahor je pozitivno presenetil, Janša je bil bistveno bolj umirjen kot v preteklosti, Janković je dal premalo od sebe.

Avtor: Mitja Tuškej

 

Dokumenti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.