PREBOJNO KOMUNICIRANJE

 
 
 • Državna znamka – samo igra besed?

  10.10.2011

  Znamka je pojem, ki zavzema spekter vsega, kar si lahko pridobi določeno prepoznavnost, kar ima jasno identiteto in zastopa določeno idejo, organizacijo, skupino produktov ali izdelek oziroma storitev samo ter skupino ljudi. Tako je pojem »državna znamka« nekaj povsem jasnega in normalnega. Vendar ni vse tako enostavno in jasno, saj primeri iz življenja kažejo, kako malo se je do sedaj na tem področju dejansko naredilo odnosno uredilo.
  Več o ... Več »
   
 • Znamkovne zgodbe

  30.09.2011

  Nič ni tako zapomljivega kot dobra zgodba. Kdo se ne spomni Dvornega preizkuševalca iz danes že »mrtvih« Kraljevih mesnin, Dobrih vil ali pa Frutkovih kuharjev!
  Več o ... Več »
   
 • Dediščina znamke in znamkovni slog

  30.09.2011

  Pogosto se mi zdi, da se v naših podjetjih premalo upošteva dediščina znamke in v povezavi z dediščino tudi osredotočenje na slog znamke. Še posebej se zdi, da se ti dve za znamko pomembni izhodišči prevečkrat zanemarita, ko se menja vodstvo podjetja ali njegova uprava.
  Več o ... Več »
   
 • Facebook. Kam gremo v uporabi?

  30.09.2011

  13.septembra 2011 je bilo v Sloveniji 660.460 imetnikov svojega Facebook profila. V štirinajstih dneh je svoje profile oblikovalo 2.240 Slovencev. Nas bo do konca leta 2012 že več kot 730.000?
  Več o ... Več »
   
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.