Vstopamo v zaključno fazo predvolilnega boja

Vstopamo v zaključno fazo predvolilnega boja

28.11.2011

Še manj kot teden dni je do dne, ko bomo odločali o tem, kdo nas bo vodil prek vseh ovir in preprek, ki nas čakajo naslednjih nekaj let. Pričakovali bi, da bodo politiki skrbeli, da se bodo njihovi profili vedno bolj kristalizirali, da bodo vedno bolj osredotočeni na svoja stališča, ki jih bodo jasno zagovarjali in nas ravno s svojo jasnostjo skušali potegniti k sebi. Pa jih tako tudi vidimo?

Katera stran bo zmagovalna in kako bi se lahko oblikovala nova koalicija je vprašanje, ki nas vedno bolj zanima, pa nanj še vedno nimamo pravzaprav nikakršnega odgovora. Malce smo špekulirali in po vaših mnenjih ocenili, kdo je na levi, kdo na desni in kdo je tisti, ki hodi najbolj po sredini.

Glede na to, da se hitro bliža čas odločitve, bomo tempo analiziranja pospešili. Danes smo tako pogledali, kaj se je spremenilo v zadnjih treh dneh. In bili precej presenečeni: Nova Slovenija in Ljudmila Novak sta bliskovito poskočili! Preberite si, česa so ji anketiranci pripisali v zadnjih treh dneh več kot v preteklih tednih ...

Za uvod pa pregled gibanja indeksa pozicioniranosti vseh proučevanih politikov od prvega merjenja (pred začetkom kampanj) do zadnjega, ki zajema izpolnjene ankete od četrtka 24.11. po 20:00 uri, do ponedeljka 28. 11. 2011 do 5:00 ure zjutraj.

Avtor: Mitja Tuškej

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.